(067) 965-77-57

drevdominfo@ukr.net


 

(067) 965-77-57

 

 

Дерев'яний будинок під ключ Київ

Дерев'яний будинок під ключ КиївНавіть самі корінні жителі мегаполісів ніколи не відмовляться від можливості жити в своєму власному заміському будинку, а якщо це ще й дерев'яний будинок під ключ в Києві, то ця пропозиція є мрією для багатьох людей. Але не дивлячись на існуючий міф про неймовірно високих цінах таких будівель, насправді вартість такого житла можна порівняти з цінами на звичайні квартири.

Не дивлячись на велику популярність дерев'яних будинків в Києві під ключ, кількість компаній, що займаються будівництвом таких будинків з нуля, є досить малою. І причина цього в тому, що будівля, виконана повністю з дерева, вимагає наявності спец обладнання та деяких навичок з боку будівельників. Але наша компанія спеціалізується на будинках дерев'яних під ключ в Києві та інших містах країни, тому і якість робіт є досить високою.

Для того, щоб замовити у нас дерев'яний будинок під ключ в Києві, Вам слід лише обговорити з нашими співробітниками попередній план будівлі з урахуванням вартості і площі майбутнього будинку. І якщо Вас влаштують наші умови, то ми відразу приступимо до робіт з підготовки матеріалів і будівництва будівлі.


У Києві дерев'яні будинки під ключ затребувані переважно за межею міста, але Ви можете будувати їх практично в будь-якому районі міста, так як будівля має привабливий вигляд і відмінно виглядає як в лісі, так і в звичайному місті. І це є однією з ключових причин, чому багато клієнтів звертаються до нас за проведенням таких будівельних робіт повністю з нуля.

Як і будь-який інший будинок, дерев'яний (в Києві під ключ) потребує зведенні фундаменту, оздоблювальних роботах, створенні всіх необхідних комунікацій і багатьох інших роботах. І все це Ви можете знайти в нашому каталозі, так як ми професійно займаємося всіма цими роботами.